Alla inlägg under mars 2014

Av Linnea Andersson - 8 mars 2014 20:22

Att se maken idag när han högg ut med gärdena och se riset ligga kvar tills han har tid å ta bort det. Att inte kunna hjälpa till som man gjorde förr för man har så ont hela tiden. Det är en stor sorg.
Om ett par månader är skörden för dörren. En av mina höjdpunkter. El ja det var iaf. Nu får jag titta på. För kroppen inte klarar att häva.

Mitt liv fick en snabb vändning för ett år sedan och det var knappast positivt. Ett år har snart passerat i ständig värk och utmattning. Ett år i sorg. Ett år som berövats min kropp.
Detta var inte ett liv jag valde. Detta var ett liv jag blev påtvingad!

Av Linnea Andersson - 7 mars 2014 21:54

Idag har jag i stort sett bara suttit i bilen och stressat fram och tebax. Så ikväll när jag tog mina värktabletter å muskelavslappnande medicin somnade jag knall fall. Är trött trots att jag sov 3 timmar men tror inte jag kommer kunna sova på X antal timmar. Har ett sötsug från hell men så är det dax för röda veckan med snart.
Nä nu ska jag kolla på Big Bang Theory

Av Linnea Andersson - 6 mars 2014 20:39

Bakade bullar igår och det var döden för skuldran. Haft konstant ont idag så ikväll blir det ett varmt bad å muskelavslappnande.
Undrar fortfarande om min nervskada kan dra med bägge skuldrorna då höger med har börjat göra ont.
Dom 4,5 kg jag gick upp när jag började med medicinen har jag nu gått ner + 3 hg. Det känns skönt. Hoppas man går ner mer. Vilket jag borde göra.
Ska bli skönt att träna i morgon igen. Har inte varit på 2 ggr pga förra fredagen krockade det med facket + att jag hade sån j-a migrän. Sen i måndags så var jag hemma med 2 sjuka barn. Så nu har det blivit ett glapp tyvärr men i morgon kör vi igen.
Nästa vecka är det begravning för den slocknande stjärna som slocknat.
Hon var en fin människa.

Nu ska ja ta ett bad. Det behövs för mitt skuldeblad

Av Linnea Andersson - 6 mars 2014 13:48

dag kom den hem. Å det stod samma sak där som det vi redan kommit fram till. Jag är för dålig för att jobba.

Men samtidigt känns det skönt att någon faktiskt har lyssnat på hur jag faktiskt mår. Visst nu är det inte bara hon som bestämmer i slutändan men fk beslutar mycket. Ska te läkaren den 26 mars hur dom nu har tänkt det ska gå ihop med min sjukskrivning som går ut den 14. Då blir det ett glapp men ja får väl kolla upp det. Kan ju vara så att A-kassan reagerar på det nån gång i. Framtiden.

Av Linnea Andersson - 6 mars 2014 02:17

Varit vaken 1 timme nu. Lyckades skrapa ihop 3 timmars sömn. Vet att natten är körd nu.
Kanske är det ångesten med. Det är nått med Valpen. Vad vet jag inte. Antagligen nått hon inte tål. Å sen att hon kräktes ikväll (mitt fel hon fick en panpizza bit) ja då blir man mera nojig.
Är livrädd för att nått ska hända henne. Denna rädsla över att nått ska hända henne är hemsk. Blir ångest av det.

Av Linnea Andersson - 3 mars 2014 19:53

Jag har styrt och ställt lite idag. Städat köket, hallen, vardagsrummet å toan. Bara troll 1 & 2 S rum kvar på övervåningen. Sen har tvättmaskinen gått varm torktumlaren lika så.
Jag började kl 8 å sluta typ nu. (Inte 100%sant då ja har tvätt i maskinen som ska te torktumlaren å limpor som ska in i ugnen)

Bröd har jag bakat/håller på å bakar med då det ekade tomt inför morgon dagen.
Diskmaskinen går det sista i så det kommer att plockas in innan sängdax.
Synd bara att jag känner av skulderbladet så in i Norden.
Jag skulle ha åkt å tränat idag men då stor å liten har feber så blev jag hemma. Kunde inte ha med dom till badet. El jo det kunde jag säkert men liten hade velat bada å så hade det inte blivit bra.

Nä nu måste jag stoppa in brödet i ugnen


Av Linnea Andersson - 3 mars 2014 09:21

Överklagan har facket börja fila på.
Hoppas det går vägen nu. Denna strid tar musten ur en. Psykiskt!

Är dom så jävla rädda för att göra rätt för sig?
Man känner sig så obetydlig å maktlös.

Av Linnea Andersson - 3 mars 2014 09:19

2 av 3 barn hemma och sjuka. Vilket resulterar i att det blir en hemma dag. Men lite han man med iaf trots kl inte e så mycket.
Tvättmaskin å torktumlaren går. 40 par strumpor sorterade å ligger i barnens låda. Valpen är rastad å nu återstår bara resten av dagen. Sysslo lös är man aldrig.
Ska ta en tango med snabeldraken sen när värsta värken har lagt sig. Har gått åt en hel del värktabletter den här helgen.
Dels för skulderbladen (höger sidan har oxå känts av) å sen pga migränen.
Men nu är kaffet färdigt så nu ska jag ta en kopp.

Ovido - Quiz & Flashcards