Senaste inläggen

Av Linnea Andersson - 20 april 2014 08:28

Suttit å funderat en del på min uppväxt. Eller rättare sagt en del minnen poppar upp.

Varför skulle jag rida en oinriden nordsvensk stor å tung som en adender? En liten flugskit så ja ut å va på henne. Hon stod mer på bakbenen än på 4 ben?
Inte änns dom rutinerade ville rida henne. Vet inte hur många gånger hon stegra över. El hur många gånger vi red om kull.
Jag minns när hunden fick valpar och jag fick en tikvalp. Jag döpte henne till Tingeling. En dag när jag kom hem från skolan stod det folk där som skulle köpa henne. Dom erbjöd sig å backa å strunta i köpet men nä hon sålde MIN hund iaf.
All post till mig jag hittade i hennes lådor som hon öppnat och gömt. Alla presenter hon tog som var ifrån mamma och gav till sina barnbarn.
Alla beskyllningar man fick för hon la ifrån sig saker och inte visste vart.

Hur hon kunde smutskasta en med illvilja. Det är för mig en gåta.

Jag minns när jag ville gå till granngården och kolla på en speciell ko ras. Jag fråga lite frågor och det var inte mera med det.
Efter åt var jag så blå slagen av fostermodern så jag inte kunde gå ut på 2 veckor.
Att få veta i 18 år att man inget är värd sätter sina spår. Att man ingenting duger till.
Mig hade hon fått för sina synder hete det. För hon hade aldrig varit med om en så jävlig unge. (Frågat bekanta om jag var så jävlig men jag var kanske lite vild men inte elak)

Jag minns när jag och hennes barnbarn hade gått å kollat om de fanns jordgubbar & vi tog bara en var.
Då stampade hon på mig för vi hade tagit jordgubbarna hon skulle ha. Och
Efter det tog det bra (ca 15 år) tag innan jag åt jordgubbar igen.
Jag minns när det inte passa henne å man blev ner tryckt i skitrännorna. När man skulle orka bära det inte hon orka bära. När man blev så blå slagen att armarna domna bort av skit skrapan alt spiskroken.

Jag minns somrarna när de var så varmt å hett ute å man skulle ändå sätta stacket och hon inte tog med nått vatten. Det sluta med att svimma av värmeslag. När jag påtala att jag kände av astman var man lat. Å nån medecinen kunde man glömma
Lika så glas ögon.

Alla hot om att man skulle bli ihjälslagen om man sa nått. Jag försökte be om hjälp men till vilken nytta?

ANNONS
Av Linnea Andersson - 19 april 2014 17:49

Jag hittade på fb en tjej som med var fosterbarn på samma ställe som mig fast tidigare. Hennes erfarenheter är inte så pos heller :-(

Vi ska prata senare ikväll och disk erfarenheter

ANNONS
Av Linnea Andersson - 18 april 2014 21:02

Jag får halvt som halvt panik ångest när jag hör mopeder / krossar nu för tiden. Lika så när maken går med hunden får jag ångest. Tänk om dom kör på dom med flit. För dom kör som idioter.

Ångesten kommer så fort vi kommer hem

Av Linnea Andersson - 18 april 2014 20:41

Jag funderar på om ja dragit på mig halsfluss. Lite ont i halsen fast inte så jätte men halsmandlarna är svullna å halsen ä torr å munnen ä som en öken 24/7 el nja inte 24/7 vaknar ju på natten å dricker å då blir de bättre ett tag. Svårt å svälja om de e torrt men de går om de e stort som en knappnål.

Annars har vi träffat delar av släkten och ätit god mat. Maken stod för maten på landet idag. Å de var så himla gott.
Valpen kommer nog slockna som en klubbad säl sen. Stor har kommit hem från farmor och mellan är kvar på landet med farmor.
Hoppas jag kan övertala honom te å stanna kvar där i morgon. Han vara hemma i nån min så kände jag spontant att jag ville bort igen!

Värken har varit för jävlig idag så idag högg ja in på värktabletterna. Försöker i det längsta hålla mig i från det men ibl är det som de e.

Nu ska jag ta å lägga mig å blötta upp hela min kropp så får vi se om den suger upp nått så torr som ja känner mig hehe

Av Linnea Andersson - 15 april 2014 22:12

Dagen har känts bra. Börjat med medicinen igen och ska köra 75 mg till kartan ä slut sen höjer vi till 150 mg. Känner sån skillnad när jag tar medicin känner mig lugnare. Mera gämn. Men så är de ju en ganska "stark" medicin oxå.

Annars känner jag mig bättre än på länge. Trots värken


Btw hörde strul grannarna prata och hur kan man som mamma stå och bara skratta när sonen varit inblandad med polisen och hejar på sonen? När det har gjort var fel? Kört olagligt tex.
Vet även en annan som håller sin son bakom ryggen trots neg inblandning.

Jag förstår inte.

Av Linnea Andersson - 14 april 2014 22:25

Är så där trött igen hela tiden som jag var för ett tag sen känns som man ska klappa ihop när som. Börjat dricka mera vatten så kvävnings känslan har börjat försvinna men är så torr i mun än. Började med medicinen nu igen när den ä hemma tog även vitaminerna. (Duktiga mig)

Ska ta å väga mig nån dag. Pendlar som vara den vid mens. Hoppas på neråt men undrar ja. Ser ju degen på magen. Å den e irriterande.


Anmälde valpen till en ny utställning i går. Hoppas de går bra :-)

Av Linnea Andersson - 12 april 2014 16:57

Igår åkte jag te svärmor och lämnade stor. Väl där hörde jag en kross köra gärnet. Kände obehag i magen över det kan jag säga. Senare till Ödeshög och sov hos en vän och där startade mopeder och jag kände hur hjärtat snörandes åt. Ångest delux.
Kanske ett tecken på att man inte mår helt bra.

Igår kom inte mäklaren pga sjukt barn å ja trodde det var maken som sa ifrån. Så med andra ord bråkade jag med honom i 3 timmar i onödan :-/
Kanske skulle försöka låta honom få en syl i vädret ibl iaf

Idag har vi varit i Mjölby på utställning och det gick över all förväntan.
BIR valp. HP. Och placering i grupp (delfinal) tyvärr glömde jag ta mitt kritik kort. Fan fan fan!!!!!!

Men jag maila dom och fråga om dom kunde skicka det. Förklarade att jag glömde det. Å för att vara första utställningen någonsin gick det kalas bra och över allförväntan och givetvis glömde jag kritik kortet.

Nu ska jag vila då jag har så kopiöst ont då jag glömde mina värktabletter hemma

Av Linnea Andersson - 11 april 2014 12:29

Maken å jag satt och borsta hunden. Skrev sms till uppfödaren å visa bilder. Å hon behövdes bara trimmas fram. Uppfödaren har skickat Mess till nån i närheten som kanske kan hjälpa mig.

En stor nackdel med borderline är att det svänger så fort och det är så kopiöst jobbigt :-(

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ baralillalinnea med Blogkeen
Följ baralillalinnea med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se