Senaste inläggen

Av Linnea Andersson - 17 februari 2014 10:33

I dag och i morgon ska jag bara göra det jag absolut måste. Som typ fixa lite efter helgen dammsuga å så men annars tänker jag tillägna hela den här veckan till å sova när jag känner att jag behöver det. Sov till 8;30 idag WOW!!!!! Det innebär trots att jag var vaken mellan 4-5 att jag sovit iaf 6 (!!!!) timmar inatt. Men jag är så kopiöst trött fortfande. Nä om jag skulle ta av mig sjuktäcket å resa arslet ifrån soffan å fixa med det jag behöver så är det färdigt sen å man bara kan vara.

ANNONS
Av Linnea Andersson - 16 februari 2014 17:18

Efter mycket tjat fick läkaren som hon ville. Hon fick skriva ut sitt antidepressiva. Venlafaxin blev det. Å på förmiddagen känner ja väl inte av så mycket mer än jag är trött men på ef är jag som drogad. Sitter typ bara i ett hörn å är allmänt trött.

Måste prata med min psykolog om det på onsdag gör läkaren på psykiatrin tyckte inte jag behövde det medans staffetläkaren vill höja min dos. Kommer sluta som ett kolli känns det som. Å vem vet en personlig assistent med medans dom trycker i en tabletter.

Ska det vara så svårt igentligen å vara som alla andra? För jag vet att jag är "sjuk" men jag tänker inte uttrycka mig så.

ANNONS
Av Linnea Andersson - 14 februari 2014 22:50

Varför går så många fria ifrån sina brott? När jag var 4 år konstatera dom att jag blivit utsatt för sexuella övergrepp. Sen hamnade man på ett fosterhem med grov psykiskt och fysisk misshandel. Vid 18 års ålder försökte farfar antasta mig. Å jag tog upp min kusin på 3 år som en mur i mellan oss. Hade jag honom imellan oss kunde han inte röra mig.
Idag är jag själv mamma och har dåligt samvete över att jag använde honom som skydd. Men visst han rörde mig inte då. Efter den gången
Såg jag till att aldrig vara el hamna själv med honom. Jag äcklas av honom än idag. 14 år senare. Jag äcklas av hans försök att ta på mig. Om hans detaljerade prat om hans och farmors icke fungerande sexliv.

Det tog många år innan jag börja lita lite grann på folk. Men vi är inte helst där än. Jag väntar ständigt på att någon ska hugga mig i ryggen. Folk får inte sitta för nära mig eller ge mig en kram när jag inte är berädd på det. Å det gäller både kvinnor som män.

Jag glömmer aldrig när jag blev drogad och våldtaget i mitt egna hem av en granne jag trodde var min vän.
Många ärr finns. Allt bubblar upp. Denna julmust är skakad för mycket. Man pressa i lite för mycket kolsyra innan man ska musten. Det pyser över. Locket går inte att stänga. När allt pysigt över finns det nått kvar då eller är det bara ett tomt skal kvar?

Hmm jag kanske ska börja med mina antidepressiva. Läkaren kanske inte har så fel även om den andra läkaren sa ifrån.

Allt jag vill är att bli hel som människa.

Av Linnea Andersson - 13 februari 2014 16:53

Livet rullar på i 110 som vanligt. I morgon är det sjukgymnastik på sjukhuset och sen en kartläggning på fk å där imellan ska vi hinna ha telefonkontakt med läkaren oxå.

Senare kommer svärmor då hon och en av tjejerna ska baka tårta till kalaset. Men det får dom styra med själva då jag ska vara på fk då.
Har mått sämre ett tag då värken blivit mera påtaglig pga träningen. Förut hade jag som i skov nu har jag den hela tiden. Men skam den som ger sig. Men värken mattar ut en psykiskt kan ja säga.

Nä nu ska jag göra mig i ordning för ikväll är det klubbmöte

Av Linnea Andersson - 31 januari 2014 21:15

Valp kursen är igång och det går bra på den. Jag blir fortsatt sjukskriven i minst 2 månader till. Ska börja på 2 nya mediciner det ena är ångest dämpande som jag tar vid behov och den andra är antidepressivt.

Mamma ringde och trodde att allt skulle vara som vanligt men ack vad hon bedrog sig. Hon försökte med den ena lögnen efter den andra men jag har sett brevet hon skicka till mormor.

Jag sa till henne att efter vad hon gjorde mot mig och mormor vill jag inte ha med henne å göra. Jag har fått nog av henne! Fått nog av hennes svek.

Idag var jag på bassängen på rehab på sjukhuset och tränade det känns i magen kan jag säga. Ja var bra trött efter allt stress å farande så jag somnade vid 16-17 idag å sov till 18.
Var hur trött som helst.
Nu ligger valpen och sover bredvid mig och jag bara njuter.

Av Linnea Andersson - 22 januari 2014 10:02

Är ganska dålig just nu i influensan

Återkommer när jag kan stå på benen

Av Linnea Andersson - 15 januari 2014 17:28

du känner inte mig å inte jag dig. Men du ska vara glad för att du har någon som bryr sig om dig.

Om inte så kan jag tala om för dig hur det är att vara föräldrarlös.

På skolavslutningar sitter du alltid själv eller med läraren för alla andra i klassen sitter med sina föräldrar. Vid din student som borde vara en av dom roligaste dagarna i ditt liv sitter du själv. Ingen att dela den med. Lika så ditt bröllop. Hela kyrkan är fylld med folk men det finns ändå några/någon som saknas. Någon du älskar djupt där inne men vägrar erkänna.

Sen får du barn. Du har ingen att stötta dig imot ingen som kan ge dig tips och råd. Ingen som samtidigt kan irritera dig med jag vet bäst kunskap.

Varje jul och födelsedag sitter du å väntar på just det där samtalet som aldrig kommer. Det värker i din själ. Sliter dig i stycken.

JAG LOVAR dig det.
När barnen blir äldre och börjar fråga om mormor/morfar och du berättar att du inte har föräldrar.
Den sorgen i ett barns ögon värker i ett hjärta när barnets kompisar berättar om sina helger hos mormor!

Så tänk igen!!!
Är det så hemskt att vara älskad? Är det så hemskt att någon bryr sig?

Samtidigt har jag vänner som förlorat en förälder i vuxen ålder och tycker dom är föräldrar lösa!
Tänk igen. Läs stycket ytligare en gång.


Och kom igen när ni står helt ensamma. Utan någon i erat skyddsnät. Då kan ni komma och prata om föräldrarlös!






Av Linnea Andersson - 9 januari 2014 11:44

Varför ska det här med drömmar vara så orealistiskt?
Jag drömmer om ett nytt boende.
Jag drömmer om en ny hund. Båda är orealistiska. Båda hänger ihop.
Vi skaffar ingen ny försen vi bor på en gård. Om som ekonomin ser ut lär det inte bli nån heller. På sjukpenningen blir man inte fet.

Känns som moment 22 hela tiden.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ baralillalinnea med Blogkeen
Följ baralillalinnea med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se