Senaste inläggen

Av Linnea Andersson - 24 februari 2014 00:01

Ikväll/natt såg jag en film. Jag har svårt att gråta och visa känslor men det släppt ikväll lite grann ihop med filmen. Tårarna bara rann. Gick inte å hejda. Den berörde mig inte så igentligen det var en hästfilm. Visst jag tänkte på mitt fina sto jag var tvungen att sälja men det var inget så utan mer sorg.

Den var så vacker hur man nu kan tycka att sorg är vacker men den var det. Längtan. Förtvivlan. Hopp.
Åter lyckligt slut. Ska köpa filmen om jag hittar den.

Stormvind kan jag rekommendera stark!
ANNONS
Av Linnea Andersson - 21 februari 2014 14:36

Varit iväg till sjukhuset och varit och kört rehab programmet i deras varma bassäng det känns skönt iaf efter åt.
När jag skulle åka i morse fick jag en sådan ångest attack från klar blå himmel. Vet fortfarande inte varför.
Men tog lite Atarax så lugna man ner sig och efter det åkte jag till badet. Fast bra trött var jag.
Efter badet skulle jag träffa en från barntrauma teamet men glömde totalt bort det. Så jag ska träffa honom på måndag ist. Vi ska disk mina journaler ifrån det att jag var liten.

Nu funderar jag på å gå å vila då jag är kopiöst trött efter träningen å även av medicinerna.

ANNONS
Av Linnea Andersson - 20 februari 2014 20:19

Jag funderar ofta på när ja var mindre el ja de händer väl nu med.
Jag är lite av en bohem el inte så social av mig. Satt å googla på borderline med drag av ADHD då jag å C disk det en gång å hitta en sida å det stämde på pricken in på mig

"Personer med anti-sociala drag och psykopati framstår som kalla och hänsynslösa. De blir lätt provocerade och kan då utstråla våld. Deras tillvaro verkar inte särskilt planerad eller förutsägbar, utan präglas av impulsivitet och ansvarslöshet."

Idag tar jag inte till våld i första taget men förr slog jag först å fråga sen.
Å mamma sa en gång el nä flera gånger att jag skrämmer henne för jag är så känslokall. Å då funderar man lite vad en som suttit inne för medhjälp till mord grundar det på.

Vidare står det
"Självbilden är störd på så sätt att personen uppfattar sig själv som stark och överlägsen. I följd med detta tycker man sig ha rätt att utnyttja andra, antingen för att man annars själv skulle bli utnyttjad, eller för att de andra är svaga och därför föraktliga."

Utnyttja nån vet jag mig aldrig velat gjort å hoppas att ingen tycker jag gjort det heller. Dock har jag låtit mig utnyttjas eller låtit å låtit jag har trott att jag hjälper människor och dom har satt det i system. Att jag är starkare än vissa både psykiskt å fysiskt har jag bestämt att jag är och där mig varit kaxig i attityd å sätt lite bossig rent av imot vissa.

Så frågan jag funderar på är det borderline med drag av ADHD som hon pratade om eller är det nån bipolärt/autism oxå? Får fråga C nästa gång vi ses.

På tal om C. Det var så himla kul att se henne. Det känns så bra å prata med henne. Dom matcha henne perfekt till mig.

Numåste jag lägga barn. En är tjurskallig som en tonåring å en är som en speedad duracell kanin.

Av Linnea Andersson - 20 februari 2014 16:05

Jag har väl insett att jag aldrig har mått som jag gör nu. (Hela perioden)
Tvångstankar som resulterat i panikångestattacker. Sonens astma som varit värre ett tag gör en nojig tänk om han slutar andas.

Det som är positivt är att idag var vi på busfabriken (även om jag körde slut på kroppen totalt så värken å tröttheten slog till med full kraft så var det kul) barnen var så glada att mamma ändå orkade vara med dom just där. Det kryllade av folk men med lite av min medicin å lite attarax på det så gick det kalas bra. Var i min egna lilla värld typ.

Nu ska jag vila kroppen skricker efter det

Av Linnea Andersson - 20 februari 2014 09:28

Ena dagen är man trött så man kan sova 24/7 (el nja är så trött på förmiddagen) för att sen inte vara sova trött utan bara mattrött.
När kvällen kommer är det ett helvete å sova ist. Då är jag skit pigg å kan inte sova. Så det skiftar en del!

Lova barnen att dom skulle få åka till busfabriken idag då dom inte gjort så mycket på sportlovet pga min trötthet.
Undrar vad jag gett mig in på men det ska nog hå bra. Min fina vän H följer med mig och hjälper mig så hon kör även så jag slipper.
När blev det då här? Jag som älskar å köra bil tar alla tillfällen jag kan till att slippa köra bil. Jag åker inte till mina bästaste bästa vänner för dom bor en bit bort. Jag klarar inte längre å köra en sån sträcka. Knappt jag pallar å åka in till city. På vintern är det värre än sommaren. Jag som kört i snöstormar med framhjulsdrift å ibl bakhjulsdrift. Kört med transporter på E4 åt olika håll med både last å utan last. Glömmer aldrig när jag skulle till Visingsö och lämna en häst. Det var full snöstorm och jag fick full sladd med både transport och bil å det blev inte bättre av att det var bakhjulsdrift å nästan en halvmeter nysnö men ja rede ut det.

Nä om man skulle ta å fixa i ordning sig å sen dra

Av Linnea Andersson - 19 februari 2014 10:23

Sitter och väntar in klockan. Känner mig någorlunda pigg idag. Men det blir stressigt idag det vet jag redan.

Ska träffa psykologen. Hämta min son som varit hos sin farbror. Och sen vidare och uträtta resten. Ska bli skönt å träffa C idag å bara prata rätt upp å ner.

Av Linnea Andersson - 18 februari 2014 12:25

Har nu tagit venlafaxin i 5 dagar. Å ena studen känner jag mig drogad. Trött. Som en zombi.
Nästa sekund känner ja mig ja hur känner ja mig? Inte trött men gämn i humöret. Men summa summaron så dominerar tröttheten.

Hur länge ska det vara så här? Å vad jag förstår så är det nåde upptrappning å nertrappning när man ska börja å sluta. Hmm venlafaxin börjar på 37,5 mg å 75 mg jag fick börja på 150 direkt. Ska det vara så?
Läkaren vill som sagt höja men det känns som det är okej just nu. Jag vill hinna med i svängningarna. Just nu gör jag inte det.

Å hur tror läkaren att hon ska kunna slunga ut mig i arbetslivet just nu i det skicket jag är i? Vilken arbetsgivare vill ha en drogad zombi på jobbet? Å speciellt när man jobbar inom vården? Nä nu måste jag vila innan de e dax å göra mat. Känner att ja däckar snart

Av Linnea Andersson - 17 februari 2014 20:12

Dagen har varit toppen. Dock är jag fortfarande jätte trött tack vare medicinen jag håller på å ställer in mig på. Undrar hur lång tid det tar att ställa in sig på det?


En granne och hennes man kom över och tog en fika ikväll det var jätte trevligt. Händer inte så ofta att jag släpper in folk hemma pga hur jag mår. Försökt att klara mig utan värktabletter i dag å det känns.

Satan så ont jag har ikväll. Planen är att se det okända å sen lägga mig men vi får se tror jag somnar före det.

Men nu ska jag göra nått ha en toppen kväll

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ baralillalinnea med Blogkeen
Följ baralillalinnea med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se